Vitor Pereira: “Her maç kendimizi daha da geliştiriyoruz”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Medicana Sivasspor karşısında hücumu istediklerini, pozisyonlar oluşturduklarını ve güzel bir görüntü sergilediklerini belirtirken, “Her maç kendimizi daha da geliştiriyoruz” dedi.

Maçın sonrasında yayıncı kuruluşa öncelikle maçı değerlendiren Pereira, “İlk dakikadan son dakikaya kadar baskılı bir oyun sergiledik. Hücumu istedik ve pozisyonlar oluşturduk. Bu pozisyonları değerlendirebilseydik, maçı çok daha erken bitirebilirdik. İyi bir takımla oynadık, iyi organize oluyorlar ve kontra ataklarla tehlikeler yaratabiliyorlar. Takımımın isteği ve mücadele gücü çok yüksekti. Güzel bir görüntü sergiledik. Ortada bir şey yokken kalemizde gol gördük ve bu, işleri biraz zorlaştırdı. Devre arasında soyunma odasına girdiğimiz sonuç hak ettiğimiz sonuç değildi, belki 2-0, belki 3-0 olmalıydı. İkinci yarıya kuvvetli bir başlangıç yaptık. Belki biraz dağınık bir görüntü sergiledik ama 2-3 gol daha atabilirdik. İyi bir takım olduğumuzu ispatladık. Pozisyonları sonlandırma anlamında henüz istediğimiz olgunluğa ulaşamadık.” dedi.

siv24_48326_7762874

Daha sonra ligin ilk yarısıyla ilgili konuşan Pereira, öncelikle taraftar desteğine değindi. Harika bir taraftar grubuna sahip olduklarını ifade eden Portekizli teknik adam, “Bu akşam aldığımız galibiyette fazlasıyla yardımcı oldular. Son dakikaya kadar yanımızdaydılar. Takım ve kendi adıma onlara teşekkür ediyorum. Deplasmanda olsun, kendi sahamızda olsun bu desteklerini hep hissettiriyorlar.” diye konuştu.

Ligin ikinci yarısının da son derece çekişmeli geçeceğine değinen Vitor Pereira, “Ligin ikinci yarısı aynı ilk yarı gibi son derece çekişmeli ve mücadele içerisinde geçecek. Şu anda ligin ilk 2 sırasındaki takımlar arayı açmış gibi görülüyor. 3. sıradan sonraya baktığımızda o takımların puanları da birbirine yakın. Her takım her takımdan puan alabiliyor. Biz 18 maçtır kaybetmeden yolumuza devam ediyoruz ve her maç kendimizi daha da geliştiriyoruz. Daha bilinçli bir görüntü ortaya koyuyoruz. Şimdi bir süre dinleneceğiz ve 2. yarıya en iyi şekilde hazırlanacağız.” ifadelerini kullandı.

Vitor Pereira, “Tüm Türkiye’ye mutlu ve güzel bir yıl diliyorum. Kesinlikle çok çekişmeli bir ikinci yarı bizi bekliyor. Ligin en güçlü takımı olduğumuzu ispatlamamız gerekecek bir kez daha.” diyerek sözlerini tamamladı.

okan2

Okan Buruk: “Hakemlerin elleri ayakları titriyor”

Sivasspor Teknik direktörü Okan Buruk maç sonu açıklamalarda bulundu:
“Rakibimizi tebrik ediyorum. Biz bu maça hazırlanırken, savunmayı çok önde kurdukları için, çalışmaları yapmıştık. Oyuncularım saha içinde buna doğru cevap vermedi. Zaman zaman pas tercihlerimizi yanlış kullandık. Fenerbahçe oyunun genelinde hakimdi. Maçın gidişatı iyi değildi ama hakemlerin de çok büyük baskısını yedik. Büyük maçlarda hep yiyoruz, hep söyleyeceğiz. Cicinho’ya verilen bir sarı kart var. Gerçekten komedi. Ben böyle bir komedi görmedim. Üzülüyorum, çıkan topa bir şey demiyorum. Oyna dediler, sonra bir anda korner yaratıldı. Bir şekilde büyük statlara çıkan hakemlerin elleri ayakları titriyor. Biz mücadelemizi veriyoruz.

“Çok iyi olmadığımı kabul ediyorum. Biz oyun kurarken bile, kalecimiz aut atışı yapmadı diye uyarıyor. Stoperler açılıyor. Ben oyun kuracağım, nasıl uyarırsın. Bu dönemde bunlar çok komik şeyler. Sineye çekiyoruz. Top dışarı çıkmamamıştı, bu yüzden yenildik demiyorum. Ben iyi oynamayayım ama, hakem doğruları versin. Gelmeden de biliyoruz zaten. Belki oyuncular da bu psikoloji ile oynuyor. Cicinho’ya niye yakın oynamıyorsun diyorum. Sarı kartım var, hakem kırmızı gösterir diyor. Herkesin işini doğru yapması lazım. Ne kimse ölecek, ne kimse kalacak. Islıklanabilirsin, hepimiz ıslıklanıyoruz. Klasik şeyleri bugün yaşadık ve onlar bize üzüntü veriyor” diye konuştu.

Önceki İçerikFenerbahçe hastaneden sağ salim taburcu oldu: 2-1
Sonraki İçerikCavcav, Vural’ı da kovdu, bu kez dünyaya haber oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz