Yeni Rize Şehir Stadyumu’nda oynanan Spor Toto Süper Lig 34. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor ile Galatasaray sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı. Maçın gollerini 52’de Eren, 86’da Umut attı.
Maçta Rizesporlu Leonard Kweuke’nin bir şutu direkte patladı. 82. dakikada ise defans arkasına koşu yapan Kweuke’yi engellemek isteyen Koray Günter rakibini düşürdü. Bariz gol şansını engellediği gerekçesiyle hakem Mustafa Kamil Abitoğlu, Koray Günter’e kırmızı kartını çıkardı.

Çaykur Rizespor ile berabere kalan Galatasaray’ın, Spor Toto Süper Lig’deki 6 maçlık galibiyet serisi de sona erdi.
Sarı-kırmızılı takım, ligin 27. haftasında Trabzonspor karşısında aldığı 2-1 yenilginin ardından Gaziantepspor, Akhisar Belediyespor, Torku Konyaspor, Mersin İdmanyurdu, Gençlerbirliği ve Beşiktaş maçlarından galibiyetle ayrılmıştı.

Söz konusu maçlarda kalesini gole kapatan Galatasaray, ayrıca 6 maç sonra kalesinde gol gördü.
1584561-33688602-1600-900

SABRİ DE HAKEME KIRMIZI KART GÖSTERDİ…
Çaykur Rizespor-Galatasaray maçı sonrası renkli görüntüler yaşandı.
Çaykur Rizespor-Galatasaray maçıyla faal futbol hakemliği kariyerini noktalayan Mustafa Kamil Abitoğlu’nu mücadelenin ardından her iki takım oyuncuları omuzlara aldı. Sarı-kırmızılı futbolcu Yekta Kurtuluş, omuzlarda kenara doğru gelen Abitoğlu’nun üzerine çizgi spreyini sıktı.
Bu arada Galatasaray’da maça kaptan olarak çıkan Sabri Sarıoğlu, sevgi gösterileri sırasında eline geçirdiği kırmızı kartı Mustafa Kamil Abitoğlu’na gösterip, saha dışını göstererek espri yaptı.

Önceki İçerikAziz Yıldırım: Alex alt sınıftan diye Aurelio ile görüşmüyordu… Dokuz GS şampiyonluğu gördü diyorlar, hapisteydim, benim suçum yok…
Sonraki İçerikEmektar spor yazarı Cemal Öner, Trabzonlu ve Trabzonsporlu meslektaşlarını sorguladı: Eğer 3 Büyük’ten biri…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz