Spor basınının duayen ismi Fehmi Özgüler, 3 yıl önce kaybettiğimiz spor adamı Turhan Özyazanlar’ı kaleme aldı:

Canım kardeşim Turhan Özyazanlar’ı hakkın rahmetine uğurlayalı tam üç yıl olmuş… Ne yalan söyleyeyim daha dün gibiydi Rahmetli Turhan’ı Şakirin Camii’nde omuzlarımıza alıp,toprağa vermiştik. Rahmetli Turhan Özyazanlar, Fenerbahçe Genç Takımında futbola başladı. DSİSPOR’da antrenörlük yaşamına başladı. DSİSPOR kapandıktan sonra, İSKİ Genel Müdürü Dr. Atom Damalı’nın talimatıyla İSKİSPOR’un kurulma çalışmalarına başlayarak, Rahmetli Turhan Özyazanlar, Erdoğan Erdem ve Sabahattin Keskin’i hemen İSKİ kadrosuna dahil ettik. Rahmetli Turhan Özyazanlar yönetimindeki İSKİSPOR federe olduktan sonra 4 yıl içinde Spor-Toto 2.Ligi’ne yükseldi. Bir anda yıldızı parlayan Turhan Özyazanlar, çalıştırdığı takımlarda 12 şampiyonluk yaşadı. 2016 yılında çalıştırdığı Bandırmaspor’da kalp kirizi geçirerek, yaşama veda etti. Rahmetli Turhan Özyazanlar, mükemmel bir teknik direktör, harika bir kişiliğe sahipti. Benim yaşamımda çok özel bir yere sahip bulunuyor… Güzel İnsan Turhan Özyazanlar mekanın cennet olsun…

NOT: İSKİ Spor daha sonra 2 kamu takımı ile birleşerek İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u oluşturdu. Kulüp daha sonra adını Başakşehir olarak değiştirdi.

Önceki İçerikŞenol Kaluç’tan farklı bir yazı: MEB’in yeni vizyonu ve Arda Turan gerçeği
Sonraki İçerikGalatasaray’a 1 puanı Muslera getirdi: 0-0. Bülent Tuncay, Galatasaray- Schalke maçını yazdı: Kazanamıyorsan kaybetme!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz