Amerika’dan dönen deneyimli hoca, “İstediğim oyuncular alınmadı. Hem şampiyonluk diyoruz hem de gecikiyoruz” diye isyan bayrağını açarken, kadroda düşünmediği futbolcuların da kampa götürülmesi ısrarı krizi tırmandırdı.
Trabzonspor’da sadece yönetim kanadında değil, takım içinde de gözle görülür bir sıkıntı söz konusu. Merakla beklenen teknik direktör Ersun Yanal, ABD’den döndü ama geleceğe dair son derece umutsuz ve başkana kırgın olduğu öğrenildi. Yanal’ın yakın çevresine, “Kötü bir zamanda, kendi kurmadığım takımın başına, tüm eleştirileri göğüsleme pahasına gelmiştim. Bana verilen sözler vardı gelecek sezona dair. Hedefimiz şampiyonluk diyoruz ama transferde istediğim oyuncuların hiçbiri alınmadı. Geç kalıyoruz” ifadelerini kullandığı bildirildi.
Yanal’ın bu küskün tavrına bir de sportif direktör Süleyman Hurma’nın baskısı eklendi. Rezervasyonları yapıldı Hurma’nın, İbrahim Hacıosmanoğlu’na, “Elimizdeki sorunlu yabancıları da mutlaka kampa götürmemiz lazım. Aksi halde değerleri çok düşecek, satmakta zorlanacağız. Fakat kampa gelirler ve sezona hazır olurlarsa hem bazılarını kazanabiliriz hem de satarken işimiz kolaylaşır” mesajını ilettiği, başkanın da bunu kabul ettiği kaydedildi. Ancak bu gelişme Yanal’ı kelimenin tam anlamıyla çıldırttı.
Bordo-Mavililer’in hocasının, “Ben ideal kadroyu beklerken bir de sorunlu futbolcularla kampa gitmem” sözlerine rağmen şu an takımda bulunan tüm oyuncular için rezervasyonların yapıldığı öğrenildi. (fanatik)

Önceki İçerikGalatasaray, Melo’ya rest çekti: 3.1 milyon euro getirirsen gidebilirsin…
Sonraki İçerikSerdar Ali Çelikler, Fenerbahçe’nin gizemli kaynaklarını ve stadın yeni ismini açıkladı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz