Futbolmedya yazarı Aybars Hünalp, Avrupa kupalarının yeni yayıncısı TRT’yi yazdı:

UEFA KUPALARI ÜÇ YIL BOYUNCA TRT’DE

TRT çok olumlu bir iş yaparak UEFA Kupası maçlarını 3 yıllığına aldı. Bu sezondan itibaren Türk takımlarının bu kupalardaki karşılaşmaları ücretsiz olarak TRT 1, TRT Spor, TRT Spor Yıldız ekranlarından futbolseverlerle buluşacak. UEFA Kupalarında yabancı takımların maçları ise TRT’nin yeni platformu Tabii’de ücretli olarak izlenebilecek.

Bu anlamlı lansman pazartesi akşamı İstanbul’da Mandarin Oriental Bosphorus Kuruçeşme’de yapıldı. TRT Genel Müdürü Prof.Dr.Mehmet Zahid Sobacı’nın evsahipliğindeki geceye spor dünyasının önemli isimleri katıldı.

Üç sezonda toplamda UEFA Şampiyonlar Ligi’nden 375 maç, UEFA Avrupa Ligi’nden 423 maç ve UEFA Konferans Ligi’nden 423 maç olmak üzere toplam 1.221 karşılaşma yayınlanacak.

TRT’nin dijital platformu Tabii, Premium paketi ile içeriklerini reklamsız sunacak.
Futbolseverler 99 TL’ye Yabii Premium pakete geçerek UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Konferans Ligi ve UEFA Süper Kupa maçlarını izleyebilecekler. 21 Ağustos Çarşamba gününden itibaren Tabii’nin Premium paketi kullanıma açılacak.

İstenen her yerde, akıllı cihazlar ve televizyonlardan kullanılabilecek bu Premium paket ile Tabii orijinal dizilerinden TRT arşivine, filmlerden belgesellere kadar, 20.000 saatin üzerindeki özenle seçilmiş tüm içerikleri reklamsız izleme, canlı TV kanallarına erişim, TV kanallarını 24 saat geri alıp izleme, içerikleri indirip çevrimdışı izleme özellikleri ve yüksek kaliteli görüntü seçeneği sunuluyor.

Kullanıcılar, istedikleri takdirde Tabii’yi herhangi bir ücret ödemeden de kullanmaya devam edebilecekler. Bu ücretsiz abonelikle, kullanıcılar TRT kanallarının canlı yayınlarına, TRT’nin güncel ve arşiv içeriklerine reklamlı olarak erişebilecekler.

Böyle anlamlı bir organizasyonu Türk halkına ücretsiz izlettirecekleri için alkışlarımızı TRT yönetimine gönderiyoruz.

Önceki İçerikImmobile- Rafa Silva farkı… Bülent Tuncay yazdı
Sonraki İçerikFenerbahçe, Göztepe’ye neden puan kaybetti? Fikret Kadıoğlu yazdı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz