TOSYALI, İSKENDERUNSPOR’ A FORMA GÖĞÜS SPONSORU OLDU

Türkiye’nin global yeşil çelik üreticisi Tosyalı, İskenderunSpor Futbol Kulübü ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 

‘Tosyalı’ 2024-2025 sezonu boyunca Türkiye Profesyonel Futbol Ligleri, özel maçlar ve kupa maçlarında kullanılacak formalarının ‘göğüs’ kısmında yer alacak

Spora verdiği destekle öne çıkan Türkiye’nin global yeşil çelik üreticisi Tosyalı, İskenderun Spor Futbol Kulübü ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Tosyalı, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta yer alan İskenderun Spor’un 2024-2025 sezonu boyunca Türkiye Profesyonel Futbol Ligleri, özel maçlar ve kupa maçlarında kullanılacak formaların ‘göğüs’ kısmında yer alacak. 

Bölgeye yaptığı önemli yatırımlarla öne çıkan, gençlerin spora olan ilgisini artırmak amacıyla çeşitli spor okulları ve gençlik merkezleri açan, böylece hem spor kültürününyaygınlaşmasına hem de gençlerin sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkı sağlamayı hedefleyen Tosyalı, İskenderunSpor’a verdiği destekle de yeni sezon için önemli bir katkı sunmuş oldu.  

2024-2025 yeni sezon formalarıyla mücadele ruhunu sahaya yansıtmaya hazırlanan İskenderun Spor Futbol Kulübü’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Tosyalı, spora verdiği destekle herkese örnek olmayı sürdürüyor” denildi veanlaşmadan duyulan memnuniyet dile getirildi.

“Bir rüyası bir hayali var bu şehrin” sloganıyla tanıtılan ‘Tosyalı’ imzalı yeni formalar 3 farklı desenden oluşuyor. Klasik çubuklu forma, ‘Atatürk’ün izinde’ mavi forma, ‘Körfez’ beyaz forma store’lardaki yerini aldı. Turuncu-mavili kulüp, “Şimdi daha güçlüyüz. 2024-2025 yeni sezon formalarımızla mücadele ruhunu sen de yaşa” diyerek taraftarlarını destek olmaya çağırdı. 

Önceki İçerikGalatasaray 3’lü savunma oynar mı? Bülent Tuncay yazdı
Sonraki İçerikTV+ ve TRT’nin dijital platformu tabii’den yeni iş birliği

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz